Vi ombygger og gør klar til vores nye lejer Thermomix

Nogle gange skal det gå ualmindeligt hurtigt når en lejer foretager strategiske beslutninger og ønsker bedre og større faciliteter.
For blot 15 år siden var ejendommen Vølundsvej 19 sidste ejendom for enden af en blind vej, omgivet af marker. Vi foretog et sale-and-lease back med forrige ejer/bruger og udviklede ejendommen til Nordsjællandsk hovedsæde for HTH i det som i dag er Hillerøds mest attraktive erhvervsdestination.

Velkommen til Thermomix

En af de seneste milepæle i historien om Vølundsvej 19 er velkomsten til Thermomix, som har fundet et nyt lejemål, der opfylder deres ønsker og behov. Med blot 2 måneders dedikerede arbejde fra vores dygtige tekniske rådgivere og arbejdsomme håndværkerteams blev det muligt at tilpasse ejendommen til Thermomix’s specifikke krav. Dette inkluderede større lejemål og mere effektive lokaler med optimale brandingmuligheder.
Thermomix har nu fundet et hjem, der understøtter deres vækst og ambitioner. Deres tilstedeværelse i Vølundsvej 19 er en yderligere bekræftelse af, hvordan denne ejendom har udviklet sig fra at være en skjult perle til at blive et centralt knudepunkt for erhvervslivet i Hillerød. Vi har udnyttet de bedste elementer af fortiden og formet dem til en strålende fremtid.