Ledelsen i Frederiksborg
Gruppen

Frederiksborg Gruppen A/S er ledet af Carlo Lorentzen og Jesper Steen Lorentzen. De to ejere hare dybe rødder i ejendomsudvikling og byggeri.

Carlo Lorentzen startede som selvstændig murer i 1966. Han solgte sin totalentreprenørvirksomhed med mere end 200 ansatte i 2010. Carlo har desuden grundlagt og udviklet CL Gruppen A/S og flere andre solide håndværksvirksomheder.

Jesper Steen Lorentzen er uddannet cand.polit. Han har ca. 20 års erfaring med ejendomsudvikling og med en bred vifte af samarbejder med finansielle institutioner, byggetekniske rådgivere, offentlige forvaltninger og de kommende brugere i udviklingen af ejendomme, så der skabes unikke og interessante miljøer og lejemål.

En stærk bestyrelse

Frederiksborg Gruppens bestyrelse har en unik og omfattende ekspertise, som hjælper Frederiksborg Gruppen i den daglige drift, og som ikke mindst er med til at forme vores strategi og vise vejen for gruppens fremtidige vækst.

Peter Høltermand

Bestyrelsesformand

Læs mere

Peter Høltermand er tidligere landechef for SEB Danmark, og er nu medlem af bestyrelsen i Polaris Private Equity, Asgard Asset Managment, Secure Capital, Agat Ejendomme m.fl.    

Claus Høxbro

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Claus Høxbro er advokat og partner i Manzanti-Andersen med speciale i entrepriseret, lejeret og udvikling af fast ejendom. Claus er i øvrigt formand for af bestyrelserne i bl.a. Nordkranen A/S Ejendomsudviklingsselskab og Unionkul Holding ApS og har i den forbindelse være advokat på udvikling af The Silo, Papirøen, Harbour House I og II, Kronløbsøen m.fl. 

Jesper Lorentzen

Partner

Læs mere

Jesper Lorentzen er cand.polit. med 20 års erfaring i ejendomsudvikling og samarbejde med finansielle institutioner, detailhandlen, byggetekniske rådgivere, virksomhedsrådgivere, kommunale forvaltninger, det politiske liv, samt ejendommens brugere og mennesker i de berørte omgivelser. 

Carlo Lorentzen

Partner

Læs mere

Carlo Lorentzen er desuden indehaver af CL Gruppen A/S hvis historie går tilbage til 1966 med grundlæggelsen af et lille muremesterfirma der igennem årene udviklede sig til et af Nordsjællands største entreprenørselskaber Carlo Lorentzen A/S, som blev solgt i 2010.