Rådhusstrædet: 38 nye lejeboliger i Hillerød

I Hillerøds mest eftertragtede bydel vil du opdage Rådhusstrædet

Lejligheder lidt udover det sædvanlige
Midt i Hillerød by, tæt på Frederiksborg Slot og i et roligt område, har vi opført 38 kvalitetsboliger i en intim, ny bebyggelse, hvor fællesskab og tryghed i rare omgivelser skaber de perfekte rammer for et både hyggeligt og aktivt liv. De fine kvalitetsboliger med godt dagslys er alle veldisponerede, og har egen privat terrasse eller altan mod syd.
Alt hvad man behøver er i gåafstand
Rådhusstrædet har en beliggenhed, der ikke fås bedre i Hillerød. Her er kun en kort spadseretur til alt hvad hjertet begærer, og bussen kører lige til døren. Med dagligvarebutikker, blomsterforretning, vinhandel og meget mere kun 100 meter væk, er det nemt at få dækket alle behov. Længere væk, men stadig i gåafstand, venter kulturelle skatte som Café Slotsbio og Kunsthuset Annaborg - alt inden for 200-300 meters rækkevidde. Og hvis historien fascinerer dig, vil du elske at udforske Frederiksborg Slot, Barokhaven, Slotssøen og Nationalhistorisk Museum, kun 350 meter væk.
Rådhusstrædets sanselige haverum
Rådhusstrædets havemiljø er en eksklusiv oase med væksthus, nyttehaver og skønne opholdssteder. Græsser i skiftende farver skaber foranderlige opholdsrum, mens en hovedgangsti binder området sammen. Indbydende belysning tilføjer intimitet, og fra boligerne åbenbarer sig et sanseligt og trygt haverum
Parkering
Fælleshave og orangeri
Stort fælleshus
Cykelværksted
Motionsrum

I Rådhusstrædets have oplever du en oase af ro og skønhed, hvor græsser skifter farver med årstiderne og skaber foranderlige opholdssteder.

Vi er stolte af at præsentere Rådhusstrædets arkitektoniske design – Et resultat af håndværksmæssig ekspertise og dedikation

Velkommen hjem

Høje hovedøre byder velkommen ind i de rummelige og indbydende halls, og velkommen hjem til de nye, skønne boliger. Der findes elevatorer i alle opgange, der giver beboere nem og hurtig adgang til både boliger og depotrum.

Tryghed

Arkitekterne har haft særligt fokus på, at beboerne i Rådhusstrædet skal føle sig trygge i alle døgnets timer. Der benyttes derfor det komfortable briksystem som adgangskontrol, ligesom at der er videodisplay i alle dørtelefoner

Vi er stolte af resultatet

I Rådhusstrædet finder du en respektfuld og harmonisk arkitektur, der udgør en nutidig fortolkning af det særegne bybillede. Arkitekturen er skabt med omhu og er en smuk blanding af stilarter, der skaber en harmonisk helhed der giver Rådhusstrædet sin unikke karakter. For at styrke dialogen mellem nyt og gammelt er valget af materialer til Rådhusstrædet hovedsageligt tegl i en overvejende rødlig nuance og tage med sedumplanter i grønne og røde nuancer.

Tæt På Byens Centrum

100 m til de daglige indkøb
Bus holder lige ved døren
350 m til slot og barokhave
750 m til byens gågade

    Få mere information. Skriv til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt