Slotsgade 21

Slotsgade 21 er en nyere byejendom fra 1980’erne opført i tidens stil og materialer. Vi transformerer sagte ejendommen til nutidens funktioner med respekt for originale arkitektoniske hovedgreb og bygningskonstruktioner, og med fokus på at tilføre bæredygtige elementer.

Tagrummet er indrettet til en tagbolig, der byder på overskud og en betagende udsigt til Frederiksborg Slot. Ejendommens 2. sal der tidligere var udtjente og nedslidte kontorlokaler, har vi omhyggeligt ombygget til en moderne og unik lejlighed med hjælp fra Henning Larsen Architects. Hver detalje tæller, og denne bolig har snedkerkøkken og snedkereret walk-in closet, fået et hav af franske altaner der bringer lys og rummelighed ind i rummet, parketgulve mm. En smuk kombination af fritlagte rå og hårde bygningskonstruktioner og de varme og bløde materialer.

Ejendommen indeholder desuden en rummelig tandklinik og byens ældste og bedste guldsmed.

Tidligere uudnyttet tagareal har vi indrettet til tagterrasse og nu skabt midt i byens centrum et stort opholdsområde med grønne planter og møbler som benyttes af ejendommens lejere i fællesskab. Ejendommen er beliggende som nabo til Slotsarkadernes indgang hvor næsten 2 millioner fodgængere passerer hvert år.