Nordstens Hus: Kontorhotel, Café, Restaurant og Butik

Vi genskaber Slotsgades smukke gadehuse og fylder dem med liv

Visionen

Visionen for Slotsgade 13-15 er at give bygningen nyt liv og samtidig forskønne gågaden. Det lukkede gårdrum skal bruges aktivt til at give liv i bygningen og i gadebilledet. Der etableres butikker og caféer med udeservering, der danner et nyt socialt samlingspunkt i byen. På 1. og 2. sal indrettes eksklusive kontorer, med respekt for smukke bygningsdetaljer samt bygningens alder, dog uden at gå på kompromis med moderne kontorindretning.

Placering

Nordstens Hus er beliggende i Hillerød centrum på den absolutte bedste placering på gågaden. 50 m til Slotsarkadernes indgangsdør som benyttes af ca. 5,4 mio. besøgende hvert år. Der er 4 store parkeringshuse inden for 50-200 m, og adskillige buslinjer 1 minuts gang fra døren. Nordstens Hus ligger stationsnært med 800 m og 5-10 minutters gang til Hillerød Station.  

Potentiale

Ifølge seneste befolkningsprognose fra 2022 vokser Hillerød med 9.750 borgere frem til 2031 og på nuværende tidspunkt opfører Novo, Foss, Fuji-Film og El-lab nye faciliteter for et 2-cifret milliardbeløb. Dette og opførelsen af det nye Super Sygehus og den kommende forlængelse af motorvejen til Hillerød gør at efterspørgslen efter attraktive kontorfaciliteter og velbeliggende butikslokaler er høj.

Tidsplan

Nordstens Hus undergår totalrenovering og forventes færdig i sommeren 2024.

Erhvervsudlejning

Interesserede kan allerede i dag kontakte Frederiksborg Gruppen for at få mere information om erhvervslejemålene i Nordstens Hus. Skriv til os i dag!

Vi er i fuld gang med renoveringen af Slotsgade 13-15 og skabelsen af Nordsten Hus.

Historien kan mærkes i Nordstens gamle bygninger

Vores restaurering af Slotsgade 15 er ikke blot et projekt, men en passion for at bevare den ægte italienske inspiration, der har formet bygningen gennem tiden. Vi lægger stor vægt på at bevare de historiske rammer og detaljer, der har gjort Slotsgade 15 til noget helt særligt. Kom med os på denne spændende rejse, hvor vi genskaber Nodstens drøm om Italien midt i Hillerød. Læs mere om renoveringen af facaden og vores bestræbelser på at bevare Slotsgade 15's skønhed og historie.

Tæt På Byens Centrum

700 m til Hillerød Station
3 minutter i bil til motorvej
50 m til nærmeste parkering
50 m til shopping-center

    Få mere information. Skriv til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt